Pretura sectorului Râșcani al Capitalei are o nouă conducere

Pretura sectorului Râșcani al Capitalei are o nouă conducere

Victor Poleacov a preluat funcția de pretor al sectorului Râșcani al mun. Chișinău, informează OFICIAL.

El spune că prioritățile vor fi: dezvoltarea infrastructurii, crearea politici sociale locale și sprijinul pentru întreprinderile mici și mijlocii. Pretura va lucra pentru popor, în interesul poporului și împreună.

„Mulțumesc primăriei capitalei pentru încrederea acordată și Partidului Socialiștilor pentru oportunitate. Pentru mine, funcția de pretor este în primul rând o responsabilitate. Responsabilitatea de a păstra ceea ce a fost mai bun moștenit de la conducerea anterioară și de a crește aceste realizări în viitor.

Eu cred că pretura nu este un loc de confruntare politică. Nu am fost aleși de popor pentru discursuri aprinse de pe tribuna, teze înalte și retorică ostilă. Nu. Suntem aici pentru a rezolva probleme, pentru a genera noua dezvoltarea în Râșcani, pentru a crea o viață mai bună a oamenilor.

Principalul meu dușman sunt gropile de pe drumuri, lipsa iluminatului stradal, scurgerile acoperișurilor, sărăcia populației, etc. Îndemn societatea, ca împreună să consolidăm eforturile pentru a rezolva aceste probleme și multe alte.

Vă asigur că sunt deschis pentru cooperarea cu cetățenii. Sunt convins că doar prin efort comun noi putem calitativ să dezvoltăm sectorul nostru!”, spune Victor Poleacov.

Share