Pretorul sectorului Rîșcani, candidatul PPRM la funcția de primar al Chișinăului

Pretorul sectorului Rîșcani, candidatul PPRM la funcția de primar al Chișinăului

Partidul Popular din Moldova şi-a anunţat candidatul pentru funcţia de Primar General al municipiului Chişinău cu puţin timp înainte de a depune dosarul la Comisia Electorală. Este vorba de  Mihai Cîrlig, actualul pretor al sectorului Rîşcani.

Alexandru Oleinic, Preşedintele partidului a declarat că „iniţiativa de a fi înaintat din partea Partidului Popular îi apraţine organizaţiei teritoriale din sectorul Rîşcani a Partidului Popular, după ce public, la conferinţa de presă, Dl Cîrlig şi-a exprimat intenţia de a se lansa în cursa electorală. În urma discuţiilor şi în organizaţiile de partid din celelalte sectoare şi suburbii, majoritatea au votat pentru înaintarea acestei candidaturi în competiţia electorală pentru funcţia de Primar General. Dumnealui a arătat prin fapte că este un profesionist tehnocrat, patriot, care are cunoştinţele şi practica necesară pentru a conduce un oraş.”

Liderul PPRM a mai specificat că „Poziţia strategică a Partidului Popular este de a susţine schimbările reale, indiferent de apartenenţa politică a celor care le fac.”

La rîndul său, candidatul PPRM Mihai Cîrlig a amintit că timp de 8 ani fiind pretor, a reuşit să facă multe lucruri pentru sectorul Rîşcani, demonstrînd prin fapte reale că poate face lucruri bune pentru Chişinău. „Eu vrea să fiu un primar al tuturor, să fiu accesibil pentru toţi cetăţenii, ca toţi să fie mîndri de primarul pe care îl au,” a spus candidatul  Partidului Popular.

În  competiţia pentru funcţia de primar General al capitalei, Mihai Cîrlig a preluat sloganul formaţiunii  care îi oferă sprijinul: „Gospodari pentru Moldova, bunăstare pentru popor”.

 

Mihaela Rotari

Share