Președintele unui partid: Ruperea alianței, dacă nu – nu participăm la vot

Președintele unui partid: Ruperea alianței, dacă nu – nu participăm la vot

Președintele Partidului „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, este de părere că suntem puși în fața unui fapt împlinit deja cu privire la alegerile locale din Chișinău, informează OFICIAL.

„Suntem puși în fața unui fapt împlinit deja, dar se spune că încă mai decidem noi cu privire la ceea ce se întâmplă la Chișinău”, a declarat Costiuc, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

În același timp, el a spus că va susține candidatul de dreapta la alegerile locale, doar cu o condiție. „Dacă astăzi Năstase vine cu o declarație prin care condamnă comportamentul ilegal al partenerilor de alianță, declara că rupe alianța și propune crearea unei alte majorități”, a comunicat politicianul.

„Colegii mei nu vor participa la vot, eu încerc acum să-i motivez să participe, dar cum să-i motivez? Ruperea alianței, dacă nu – nu participăm la vot”, a conchis el.

De menționat că, în turul II la alegerile locale generale din municipiul Chișinău vor concura: candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase și candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Ion Ceban.

Mihaela Conovali

Share