Președintele și tinerii Platformei DA au dăruit mărțișoare și măști locuitorilor capitalei

Președintele și tinerii Platformei DA au dăruit mărțișoare și măști locuitorilor capitalei

Andrei Năstase, președintele Platformei DA și Tinerii DA, astăzi, 1 martie, au oferit mărțișoare și urări de bine la început de primăvară oamenilor aflați pe străzile capitalei noastre, chiar dacă e o zi mai posomorâtă, informează OFICIAL.

Andrei Năstase și tinerii le-au dorit celor cu care au comunicat multă sănătate, i-au îndemnat să se protejeze în fața riscurilor de contaminare cu noul coronavirus și au distribuit circa 4000 de mărțișoare și măști în acest context.

Andrei Năstase a și publicat un mesaj emoționant pe pagina sa în care le dorește tuturor o primăvară cu adevărat revigorantă și plină de speranța unui început curat, neîntinat de patimă și neîncredere:

„Avem nevoie de consolidare, de puterea unificării, de solidaritatea tuturor oamenilor care își doresc să învingă nedreptatea și sărăcia, la fel cum natura învinge frigul iernii în fiecare primăvară. Orice ar fi, orice intemperii și orice provocări i-ar sta în cale. O rândunică sau un ghiocel nu aduce primăvara – e atâta înțelepciune populară în expresia asta! Să fim uniți, dragii mei prieteni, să ajutăm vremii să fie de partea noastră! Doar astfel vom reuși să ieșim din crizele iernilor pandemice, economice și politice care s-au abătut asupra noastră. Să fiți sănătoși, să aveți grijă de voi și familiile voastre și să vă bucurați de reînviere precum se bucură de ea o lume întreagă!”.

155495929_244601173986017_3693828400254356688_n

Cristina Gurez

Share