Președintele Dodon: „Ziua Victoriei din acest an este specială pentru noi”

Președintele Dodon: „Ziua Victoriei din acest an este specială pentru noi”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că, Ziua Victoriei din acest an este specială pentru noi, fiindcă marcăm cea de-a 75-a aniversarea de la eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă, informează OFICIAL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a invitat, pe data de 9 Mai, la ora 9:30, la o întâlnire la Arcul de Triumf, unde toți cei prezenți vor porni în coloană spre Complexul Memorial Eternitate, purtând în mâini portretele eroilor.

„Seara, începând cu ora 19:00, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, se va desfășura un grandios concert festiv. Cei mai buni interpreți moldoveni: Nelly Ciobanu, Olia Tira, Natalia Gordienco, formațiile „DoReDos” și „SunStroke Project”, împreună cu orchestra prezidențială, vor interpreta melodii ale anilor de război. Invitată specială a concertului va fi vedeta estradei ruse, Valeria. Sărbătoarea se va încheia cu un spectacol de focuri de artificii. Să sărbătorim împreună Victoria! Ținem minte, ne mândrim!”, a precizat Dodon.

Doina Secrieru

Share