Președintele Dodon întreprinde o vizită de lucru la Soci

Președintele Dodon întreprinde o vizită de lucru la Soci

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde o vizită de lucru la Soci, Federația Rusă, pentru a participa la Ședința Consiliului Șefilor de State al CSI şi a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic, informează Oficial.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a declarat că, în cadrul vizitei este preconizată întrevederea sa cu Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, și alți oficiali de rang înalt.

 „De asemenea, în agenda de lucru este planificată vizita la Universitatea de Stat din Soci şi întrevederea cu studenţii acestei instituţii de învăţământ, precum şi cu reprezentanţii diasporei moldoveneşti din oraşul Soci și regiunea Krasnodar. Avem ce discuta cu partenerii noştri strategici din CSI, inclusiv cu Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. În cadrul acestor evenimente vor fi luate mai multe decizii de importanţă majoră pentru ţara noastră, dezvoltarea economică, creşterea exporturilor, precum şi pentru diasporă. Sunt convins că vizita se va desfășura cu succes”, a punctat Dodon.

 

Doina Secrieru

Share