Președintele Dodon: „Culmea neobrăzării este că europeniştii ce au condus ţara în aceşti nouă ani acum s-au împărţit în două tabere”

Președintele Dodon: „Culmea neobrăzării este că europeniştii ce au condus ţara în aceşti nouă ani acum s-au împărţit în două tabere”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a amintit că, în aceste zile, se împlinesc 9 ani „de când aşa-zişii pro-europeni au preluat conducerea ţării”  și menționează este „o aniversare tristă pentru Republica Moldova, adusă de europenişti la sapă de lemn”, informează Oficial.

Șeful statului a spus, în context: „rezultatele reale ale guvernării lor sunt: furtul miliardului din sistemul bancar şi scoaterea altui miliard din rezervele de stat (pe care noi, copiii şi nepoţii noştri va trebui să-l întoarcem); distrugerea totală a economiei; plecarea a sute de mii de cetateni ai ţării peste hotare în căutarea unui trai mai bun; sate pustii; copii ce cresc fără părinţi; bătrâni flămânzi; şcoli şi spitale închise etc.”.

„Culmea neobrăzării este că europeniştii ce au condus ţara în aceşti nouă ani acum s-au împărţit în două tabere: o parte continuă să guverneze, iar altă parte protestează în stradă, dorind să ajungă din nou la putere pentru a continua distrugerea ţării, aşa cum au făcut şi anterior.

Dar nu le va reuşi! A mai rămas puţin şi Republica Moldova va fi întoarsă adevăratului ei stăpân – poporul. Împreună vom învinge în apropiatele alegeri parlamentare şi tot împreună vom salva ţara, dându-i o nouă şansă de viitor!”, a spus Președintele, recomandând o analiză, „despre ce au făcut europeniştii cu ţara în aceşti nouă ani”, care i se pare „relevantă şi destul de aproape de adevăr”.

Doina Secrieru

Share