Președintele Asociației Republicane Obștești „Protecția Consumatorului” s-a adresat consumatorilor, înainte de alegeri

Președintele Asociației Republicane Obștești „Protecția Consumatorului” s-a adresat consumatorilor, înainte de alegeri

Președintele Asociației Republicane Obștești „Protecția Consumatorului”, Piotr Guțul, a făcut o adresare către toți consumatorii țării, transmite OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, Piotr Guțul a îndemnat toți consumatorii să se gândească bine cu cine vor vota la aceste alegeri.

„Orice Lege ce vizează protecția consumatorului este încălcată. Astăzi trebuie să ne gândim foarte bine cu ce partid vom vota. Am ajuns la concluzia că la noi nici o instituție de stat nu atrage atenția la Legea cu privire la protecția consumatorului. În 3 ani, Parlamentul a adoptat Legea cu privire la plata cotei părți la apă, Legea condominiului, care încalcă Regulamentul internațional de protecție a consumatorilor. Eu, personal, la vot nu voi merge, nu este nici un partid pe care aș putea să-l votez”, a spus Piotr Guțul.

În context, liderul Asociației a menționat că a încercat să discute această problemă cu liderii partidelor politice, dar nici unul nu a reacționat. De asemenea, la întâlnirile cu concurenții electorali ei nu obțin nici un răspuns cu privire la problema protecției consumatorilor.

Doina Secrieru

Share