Președinte de partid: Sper sincer că partidul de guvernământ va însuși lecția

Președinte de partid: Sper sincer că partidul de guvernământ va însuși lecția

Rezultatele primului tur al alegerilor din Bălți sunt primul cartonaș galben pentru partidul de la guvernare. Declarația a fost făcută de președintele interimar al Partidului „Pro Moldova”, Boris Foca, informează OFICIAL.
Potrivit spuselor sale, e prima înfrângere usturătoare a PAS după victoriile din alegerile prezidențiale și parlamentare și e un semnal clar din partea alegătorilor, că guvernul se mișcă într-o direcție greșită.
„E semnificativ că poporul moldovenesc a taxat nu doar guvernarea actuală, dar și fosta guvernare socialistă – semn clar că politicienii care s-au perindat ultimii 3 ani la putere în recentele guvernări au dezamăgit și se decredibilizează in corpore în fața moldovenilor. Sper sincer că partidul de guvernământ va însuși lecția, se va apuca de treabă și va justifica creditul de încredere primit de la alegători, în loc să caute pretexte care să-i justifice eșecurile, așa cum a făcut până acum. Altfel, după cartonașul galben vine și cartonașul roșu. Moldovenii au demonstrat de atâtea ori că pot și iubi, dar și urî politicienii”, a menționat el, într-o postare pe Facebook.
Cristina Gurez
Share