Premierul și trei miniștri – prezentați echipelor pe care le vor conduce

Premierul și trei miniștri – prezentați echipelor pe care le vor conduce

Premierul Ion Chicu, ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, vicepremierul și ministrul Finanțelor, Serghei Pușcuța, dar și ministrul Apărării, Victor Gaiciuc au fost prezentați echipei Ministerelor, pe care le vor conduce, de către Președintele țării, Igor Dodon, transmite OFICIAL.

„Am adresat felicitări noului Prim-ministru și miniștrilor cu prilejul ocupării acestor funcții de înaltă responsabilitate și le-am urat succes în activitate, o colaborare fructuoasă întru obținerea rezultatelor pe care le așteaptă cetățenii”, menționează Igor Dodon, într-o postare pe o rețea de socializare.

Totodată, Președintele țării a menționat că noii membri ai Guvernului sunt persoane profesioniste, care au activat anterior în domeniile pe care le vor administra. „I-am îndemnat să urmeze acele obiective pe care le-am anunțat astăzi în cadrul ceremoniei de depunere a jurământului, astfel încât să resimțim cât mai rapid schimbările spre bine. I-am asigurat de faptul că, atât eu, cât și Parlamentul, le vom acorda toată susținerea necesară pentru a spori eficiența ministerelor, exprimându-mi ferma convingere că de acum încolo calitatea vieții cetățenilor va cunoaște o îmbunătățire semnificativă”, mai scrie Igor Dodon.

Cristina Parfeni

Share