Premierul României, la Președinție. Maia Sandu: Am primit asigurări că România va rămâne în continuare alături de noi

Premierul României, la Președinție. Maia Sandu: Am primit asigurări că România va rămâne în continuare alături de noi

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a bucurat să îl revădă la Chișinău pe Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, informează OFICIAL. 

Oficialii au continuat discuțiile despre proiectele de pe agenda bilaterală și despre procesul de integrare europeană a țării noastre.

„Am trecut în revistă progresele în implementarea proiectelor în desfășurare – construcția podului Bumbăta-Leova, deschiderea punctului de control coordonat Leușeni-Albița, finanțarea mai multor proiecte de dezvoltare a comunităților în cadrul Programului „Satul European”, și am discutat despre pregătirea lucrărilor pentru inițierea, în viitorul apropiat, a altor proiecte în domenii de interes strategic, inclusiv construcția Liniei Electrice Aeriene Bălți-Suceava, dar și reconstrucția altor 3 poduri rutiere.

I-am mulțumit domnului Prim-ministru pentru inițiativa Guvernului României adresată instituțiilor europene cu privire la instituirea unui regim de sancțiuni împotriva indivizilor care încearcă să destabilizeze situația din țara noastră. La fel, suntem recunoscători pentru sprijinul Bucureștiului în organizarea ședinței Comunității Politice Europene, care va avea loc la începutul lui iunie în țara noastră. Am primit asigurări că România va rămâne în continuare alături de noi, la bine și la greu”, spune Maia Sandu.

Share