Politolog, despre o posibilă dezbatere dintre Dodon și Sandu: „Am vedea doar un spectacol de prost gust”

Politolog, despre o posibilă dezbatere dintre Dodon și Sandu: „Am vedea doar un spectacol de prost gust”

Politologul Aurelia Peru susține că cei doi finaliști din alegerile prezidențiale sunt incompatibili pe un platou, oricât de neutru ar fi, rivalitatea a mers prea departe, informează OFICIAL.

„Maia Sandu devine mai puțin vizibilă mediatic pe ultima sută de metri electorali. Spațiul informațional este dominat de contracandidatul independent, Igor Dodon. Subscriu la afirmația analistului Igor Boțan, potrivit căruia Maia Sandu refuză să participe la dezbateri dintr-un sentiment de dispreț față de oponentul său”, scrie Peru, pe Facebook, informează OFICIAL.

Totodată, politologul spune că cei doi candidați din turul II sunt incompatibili pe un platou.

„A făcut-o, de altfel, și Președintele României Klaus Iohannis, în campania prezidențială, ignorând-o pe Viorica Dăncilă. Eu, însă, consider că cei doi finaliști sunt incompatibili pe un platou, oricât de neutru ar fi, rivalitatea a mers prea departe, lucrurile s-au spus franc, cărțile sunt aruncate pe față. Am vedea doar un spectacol de prost gust, decât unul cu scop de informare și determinare”, mai declară Peru.

Tot ea spune că Iohannis a găsit soluția PR- dezbaterile publice din Biblioteca unei Universități din București. „Sandu are de oferit multe răspunsuri pe marginea programului electoral. Mai cu seamă, în contextul „mișcărilor tectonice” puternice de ultimă oră din Legislativul moldovean. Totuși, dacă nu confruntări directe, ar trebui o alternative”, a conchis politologul.

Doina Secrieru

Share