Politician: Vor fi aplicate toate metodele legale. Posibil unele speciale

Politician: Vor fi aplicate toate metodele legale. Posibil unele speciale

Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Alexandru Slusari, Președintele Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigării fraudei bancare, susține că „în situația când Moldova a ajuns la marginea propastiei, guvernarea nouă nu poate miza nici măcar la 100 de zile de indulgență”, informează OFICIAL.

„Stimați prieteni, înțeleg foarte bine așteptările Societății. Recunosc că în situația când Moldova a ajuns la marginea propastiei, guvernarea nouă nu poate miza nici măcar la 100 de zile de indulgență. Dar fac apel la rațiune. Plahotniuc nu a fugit departe. El a lăsat sute de agenți, care au misiunea de a asigura revanșa lui cu orice preț. Inclusiv cu prețul instabilității și vărsărilor de sânge. Să știți că Guvernul și Parlamentul întreprind eforturi uriașe pentru a depăși sabotajul regimului vechi și a obține demisionarea conducerii instituțiilor capturate. Vor fi aplicate toate metodele legale. Posibil unele speciale. Să avem încă un pic de răbdare”, adaugă Slusari.

În același timp, el s-a referit la ultima „soluție”.

„Dar dacă decidem că Marșul eliberării este ultima soluția de presiune, să facem acest lucru organizat și responsabil, prin alianța guvernării și societății. Fără chemări anarhice și cu riscul provocărilor. De haos acum are nevoie doar Plahotniuc. Noi suntem un pic îmbătați cu aerul libertății și asta este bine. Dar dictatura poate reveni repede în urma unor destabilizări”, a conchis politicianul.

Doina Secrieru

Share