Politician: Acest lucru mă face să înțeleg de ce dreapta unionistă a devenit atât de slabă

Politician: Acest lucru mă face să înțeleg de ce dreapta unionistă a devenit atât de slabă

Președintele OT Leova a Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, a venit cu un mesaj către unioniștii din Republica Moldova, informează OFICIAL.

„Constat cu regret, din mesajele unor adepți ai acelorași valori unioniste pe care le împărtășesc, că unii din ei văd un pericol în căderea regimului lui Plahotniuc. Acest lucru mă face să înțeleg de ce dreapta unionistă a devenit atât de slabă și de ce voturile votanților unioniști au plecat ,,în altă parte”. Românii de pe un mal al Prutului au obosit de un dictator la fel cum cei de pe celălalt mal au obosit de altul. Iar atunci când începi să justifici dictatura în speranța că uzurpatorul, hamesindu-te de foame și călcând în picioare drepturile și libertățile tale, te poate salva de un pericol extern care planează asupra poporului tău de minim două secole, atunci e de-a dreptul naiv”, a scris Bujorean, pe Facebook.

Prin urmare, politicianul a comunicat alte detalii. „Dacă vom avea putere să scăpăm azi de dictatura PD, atunci vom fi suficient de puternici ca să ne protejăm și de alte forțe ostile din interiorul Republicii Moldova sau din afara acesteia. Și așa va fi, pentru că în România lui Eminescu și Bacovia, nu este loc pentru Dragnea, Plahotniuc și alții ca ei. Fiți siguri că de această dată istoria va fi de partea noastră!”, a conchis Bujorean.

Doina Secrieru

Share