PN a depus actele pentru CMC și Primăria Chișinău: „Noi vom putea salva acest oraș”

PN a depus actele pentru CMC și Primăria Chișinău: „Noi vom putea salva acest oraș”

Partidul Politic „Partidul Nostru” (PPPN) a depus documentele necesare pentru înregistrarea candidatului pentru funcția de Primar General al Capitalei, dar și candidații pentru funcțiile de consilier, transmite OFICIAL.

Liderul PN, Renato Usatîi, a menționat că este sigur de candidaturile partidului, având experiența necesară pentru gestionarea orașului.

„Sunt sigur că echipa de consilieri, în frunte cu domnul Diacov, are toate cunoștințele necesare și posibilitățile pentru a salva Chișinăul”, a spus Renato Usatîi.

La rândul său, candidatul PN, Ivan Diacov, a spus că inițial a fost vorba ca să figureze în lista propusă pentru consilieri. „La momentul inițial, când am venit la domnul Usatîi să discutăm subiectul, Usatîi m-a întrebat de ce nu mă duc la Procuratură. I-am zis că oamenii buni, cu verticalitate, nu se vor acolo. Am zis atunci că vin la Primărie pentru că știu toate schemele și cum funcționează totul. Inițial era vorba ca domnul Usatîi să candideze aici, dar el are treburi neterminate la Bălți. În discuții am ajuns la concluzia că anume noi vom putea salva acest oraș”, a spus Ivan Diacov.

Menționăm că, astăzi este ultima zi de înregistrare a candidaților în cursa electorală.

Cristina Parfeni

Share