PLDM își va schimba conducerea! Vicepreședintele Bujorean a oferit detalii despre Congresul Extraordinar din septembrie

PLDM își va schimba conducerea! Vicepreședintele Bujorean a oferit detalii despre Congresul Extraordinar din septembrie

„Congresul VIII Extraordinar al PLDM, din 9 septembrie 2018, are menirea să finalizeze un proces de reformare internă, care a durat aproape 3 ani, dar care în final, va aduce în fața alegătorului o formațiune purificată, cu noi lideri, noi viziuni, gata să servească această țară și poporul ei”. Declarația a fost făcută de vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, într-un interviu pentru Oficial.

Liberal-democratul a precizat că detaliile tehnice deja au fost stabilite, însă acestea sunt mai puțin importante. Totodată, el a comunicat că va fi schimbată conducerea și va reprezenta și lansarea PLDM în campania electorală.

„Pentru noi este principial ca, în cadrul Congresului, să aprobăm modificările la Statutul și Programul PLDM, dar și să alegem organele de conducere, care vor implementa prevederile acestora: Președintele, Consiliul Politic, Curtea de Etică și Arbitraj și Comisia Națională de Cenzori.

Acest for suprem va reprezenta și lansarea PLDM în campania electorală dar și examinarea strategiei de campanie, care, desigur că, va fi racordată la oferta electorală comună a celor 3 partide de opoziție-partenere: PLDM, PAS și Platforma DA.

Și desigur, acesta este un Congres mobilizator pentru membrii noștri, care consideră că PLDM încă nu și-a îndeplinit toate dezideratele incluse în Programul său politic, iar asta înseamnă că formațiunea încă mai are un cuvânt greu de spus în viitorul politic al Republicii Moldova”, a spus politicianul.

Interviul integral cu Alexandru Bujorean va fi publicat, pe www.oficial.md, miercuri, 15 august curent.

Mihaela Conovali

Share