PLDM, în ședință. Au fost modificare operări în organele de conducere

PLDM, în ședință. Au fost modificare operări în organele de conducere

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) și-a convocat ieri, 24 martie 2019, Consiliul Politic Național, informează OFICIAL.

Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul ședinței, s-au pus în discuție subiecte care vizează: operarea unor modificări în organele de conducere ale PLDM, situația social-politică din RM și sarcinile partidului pentru perioada imediat următoare.

„La propunerea unui grup format din 51 de membri ai Consiliului Politic Național, a fost votată revocarea Biroului Permanent Central, dar și a vicepreședinților PLDM. Ulterior, membrii CPN au votat o nouă componență a BPC. De asemenea, a fost modificată componența Consiliului Politic Național – unii membri au fost excluși în baza cererii de demisie sau a absențelor nemotivate. În același timp, s-a votat cooptarea unor noi membri”, se spune în comunicat.

Totodată, liderul liberal-democrat, Tudor Deliu, a prezentat un raport cu privire la perspectivele electorale ale PLDM. „Liderul PLDM a enumerat obiectivele formațiunii politice pentru viitorul apropiat: prelungirea activității privind reconstituirea organizațiilor primare și teritoriale; evaluarea și fortificarea structurilor teritoriale ale partidului; responsabilizarea organizațiilor teritoriale pentru alegerile locale; activizarea sporirii vizibilității partidului; fortificarea relațiilor cu partenerii politici europeni”, se mai spune în comunicat.

Tudor Deliu a îndemnat membrii liberal-democrați să își asume schimbarea și evoluția de mai departe a PLDM. „Vă îndemn la acțiune, la implicare, la ieșirea din anonimat și revitalizarea acestei formațiuni politice, în toate aspectele. Avem oameni onești, fideli și competenți. Este păcat să nu fructificăm cu înțelepciune și responsabilitate capacitățile lor. Am fost și suntem promotorii valorilor europene. Vrem să perpetuăm aceste valori prin acțiuni concrete, prin implicarea de facto a întregii noastre echipe. Pentru aceasta avem nevoie de susținerea dumneavoastră, de acel impuls sincer, care ne va uni pentru scopul nostru nobil”, a punctat Deliu.

Doina Secrieru

Share