PLDM explică de ce o susține pe Maia Sandu

PLDM explică de ce o susține pe Maia Sandu

Consiliul Politic Național al PLDM a votat unanim pentru susținerea candidatului comun proeuropean și antioligarhic la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu.

Într-un comunicat de presă, PLDM a explicat „de ce votăm Maia Sandu?:

– Pentru că e un politician de factură nouă, curajos, onest, consecvent și responsabil.
– Pentru că a demonstrat capacitatea de a face reforme, când a ocupta funcția de ministru al Educației, pentru că nu a fost complice la furtul miliardului și nu a votat pentru concesionarea Aeroportului.
– Pentru că știe a vorbi cu toată lumea, știe a explica lucrurile și știe cum să asculte durerile și problemele oamenilor.
– Pentru că pune interesul național mai presus de orice, pentru că poate construi parteneriate politice, pentru că e aptă să gestioneze situații de criză.
– Pentru că anume Maia Sandu ne reprezintă cel mai bine, astăzi, în țară și peste hotare.
– Pentru că avem încredere în puterea ei de a se opune dictaturii și autoritarismului instaurat de guvernarea hibridă și antipopulară.

Ne adresăm membrilor PLDM, simpatizanților, tuturor oamenilor de bună credință:

La 30 octombrie, spunem „DA MAIA SANDU”, numărul 5 în buletinul de vot.

Mergem cu Maia Sandu doar Înainte!”.

Amintim că, pentru candidatul unic desemnat de PLDM, Platforma DA și PAS și-au arătat sprijinul și președinele PPE, Joseph, cancelarul german Angela Merkel, președintele Consiliului European, Donald Tusk și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Doina Secrieru

 

Share