Platforma DA, privind circumscripția Hîncești: „Mihai Druță va accepta să fie înaintat doar dacă…”

Platforma DA, privind circumscripția Hîncești: „Mihai Druță va accepta să fie înaintat doar dacă…”

Urmare a ședinței Biroului Politic Național, Platforma „Demnitate și Adevăr” reiterează apelul său către toate forțele democratice europene și naționale în vederea desemnării unui candidat neafiliat politic la alegerile din circumscripția nr.38, Hîncești, informează OFICIAL.

„Reieșind din acest deziderat, Platforma DA se adresează către toate forțele europene și naționale din RM să susțină candidatura lui Mihai Druță, deputat în I Parlament al RM, semnatar al Declarației de Independență, iar astăzi – un reprezentant respectat al diasporei”, se menționează într-un comunicat emis de Platformă.

În acest fel, Platforma DA adaugă că Mihai Druță este adept categoric al unităţii forțelor democratice şi va accepta să fie înaintat doar dacă are sprijinul mai multor forțe pro-europene și naționale cu adevărat democratice. „Așadar, știrea precum că Mihai Druță este candidatul Platformei DA poate fi considerată corectă doar în cazul în care această ofertă este acceptată de celelalte formațiuni de centru-dreapta sau măcar de o parte din ele”, se declară în același comunicat.

„Mai avem încă patru zile și solicităm responsabilitate maximă de la forțele pro-europene și naționale reformatoare”, adaugă Platforma.

Doina Secrieru

Share