Platforma DA condamnă decizia Consiliului raional Anenii Noi de a-l demite din funcția vicepreședinte al raionului pe Octavian Zelinski

Platforma DA condamnă decizia Consiliului raional Anenii Noi de a-l demite din funcția vicepreședinte al raionului pe Octavian Zelinski

Platforma Demnitate și Adevăr (DA) condamnă decizia Consiliului raional Anenii Noi de a-l demite din funcția vicepreședinte al raionului pe Octavian Zelinski, transmite OFICIAL.

Liderul interimar al Platformei DA, Dinu Plîngău spune că, odată ce colegii din partid în Consiliul raional au început a fi vocali, aceștia sunt demiși și intimidați.

Vicepreședintele raionului, Octavian Zelinski spune că, după ce s-a format o Comisie în Consiliu pentru a depista neregulile, s-a format în consiliu o coaliție care a decis să-l demită.

„Comisia a fost creată în decembrie și a prezentat un raport cu neregulile comise de președintele raionului, ce țineau de renovarea stadionului din Anenii Noi. Au fost depistate nereguli de peste 1 mln. lei, bani transferați dubios către o firmă dubioasă, care a părăsit șantierul. În ianuarie s-a cerut demisia președintelui raionului. După asta s-a format o coaliție în Consiliu și a decis că mai bine să-l demită pe Zelinski, decât să facă ordine. Materialele sunt la CNA, voi continua să scot la iveală aceste nereguli”, a spus Octavian Zelinski.

Cristina Parfeni

Share