Platforma DA a depus peste 25 de mii de semnături la CEC! Năstase: „Ne-am propus să facem o campanie bună”

Platforma DA a depus peste 25 de mii de semnături la CEC! Năstase: „Ne-am propus să facem o campanie bună”

Partidul politic Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) a depus, astăzi, semnăturile la Comisia Electorală Centrală (CEC), acumulate în susținerea candidatului Andrei Năstase la funcția de Președinte al Republicii Moldova, informează OFICIAL.

„Am depus cele 25 491 de semnături acumulate pe parcursul a câtorva zile, în sprijinul candidaturii Platformei DA la funcția de președinte al RM. Ne-am propus ca să facem o campanie bună, curată, unificatoare în jurul unui proiect de țară. Așa cum am făcut de-a lungul timpului, am încercat să unim societatea în jurul unui bine elaborat proiect de țară, astfel încât în RM să se trăiască bine, să se trăiască în pace, securitate, în bună înțelegere, ca oamenii să-și găsească un rost la ei acasă. Bineînțeles, ne-am propus în ceea ce urmează să atragem alături de noi tot ce este mai bun, democratic, astfel încât la 1 noiembrie să dăm o lovitură de grație actualului regim cu tot ce înseamnă el. E timpul să facem schimbarea, e timpul ca RM să revină la normalitate, oameni săi să se simtă liberi la ei acasă”, a spus Năstase, după depunerea semnăturilor.

Totodată, el a lansat și un apel către toate forțele democratice din țara noastră. „Să fim uniți, să conjugăm eforturile, să facem tot ce ne stă în puteri, astfel încât să nu favorizăm candidatul puterii. Vă îndemn să fiți alături de Platformă, alături de mine, așa cum eu am rămas alături de oameni de-a lungul timpului”, a conchis Năstase.

De menționat că, Platforma DA este prima formațiune care a depus la CEC semnăturile în susținerea candidaturii lui Andrei Năstase la funcția de Președinte.

Andriana Cheptine

Share