Vlad Plahotniuc face dezvăluiri: „Nu am vorbit niciodată despre cât de greu a fost…”

Președintele PDM, Vlad Plahotniuc, în cadrul unui interviu acordat pentru moldpres, a vorbit despre activitatea Prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, informează Oficial.

„Premierul Pavel Filip este o surpriză chiar și pentru mine, care îl cunosc de foarte mulți ani. Întotdeauna am știut că e un om serios, muncitor, dar cu ocazia aflării lui în această funcție am descoperit și cât de bine organizat este, echilibrat, migălos și preocupat de rezultate și eficiență”, a precizat el.

Prin urmare, Plahotniuc a vorbit despre cum a reușit să-l convingă pe Pavel Filip pentru această funcție.

„Nu am vorbit niciodată despre cât de greu a fost să-l convingem să accepte funcția în 2016, nici despre cât de puțin își dorește el această funcție. Mulți au speculat că urmează să fie schimbat, că urmează să merg eu premier. Chiar și zilele trecute s-a insistat pe această teză falsă, dar nimeni nu știe ce lupte am dus ca el să accepte această funcție. Repet, noi l-am dorit și în continuare îl dorim în acest post înalt, fiindcă știe să fie profesionist și responsabil. Asta ca să înțelegeți cât de departe e realitatea de speculațiile care apar uneori. Iar când mai vedeți speculații de acest gen, să le treceți și prin astfel de filtre”, a precizat el.

Mihaela Rotari

Share