PL o acuză pe Silvia Radu că-și face campanie cu instrumentele Primăriei mun. Chișinău

PL o acuză pe Silvia Radu că-și face campanie cu instrumentele Primăriei mun. Chișinău

Partidul Liberal (PL) învinuiește Primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, de faptul că folosește instrumentele Primăriei și ale municipalității pentru a-și face campanie electorală, informează Oficial.

În cadrul unui briefing de presă, șeful fracțiunii PL în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), Ion Cebanu, a afirmat că toate promisiunile și declarațiile Silviei Radu au un singur scop – să intre în campania electorală pentru Primăria mun. Chișinău.

„Doar că în goana după campania electorală uită de problemele reale ale municipalității. Ce am în vedere? Termoelectrica a falimentat, practic, toate întreprinderile de gestionare a fondului locativ din mun. Chișinău și asta privește vreo 3 mii de blocuri din municipiu, și nimeni nu discuta problema respectivă. În urma pseudo-reformei din sănătate, protecție socială – medicii sunt bătuți pe la spitale, dar mai sunt și alte chestiuni ce țin de buna gestionare a bunurilor Primăriei.

Cât privește ninsoare din ultimele 24 ore. După ce m-am informat, sunt 110 cazuri de traumatisme în strada, 13 au cerut intervenția medicului. Mai grav decât toate e  reforma ce ține de învățământ – s-au făcut cu falsificări pe acte. Subliniez încă o dată, tot cu ce se ocupă, după ce a venit la Primărie, prin uzurpare, este să facă populism, promite oamenilor pentru campania electorală. Nu face nimic concret, nimic la subiect, lăsând într-o parte problemele municipalității”, a mai spus Cebanu.

Mihaela Rotari

Share