Pînzari: În zilele următoare, în anumite surse media vor apărea pretinse bombe informaționale prin care se va dori diabolizarea mea în continuare

Pînzari: În zilele următoare, în anumite surse media vor apărea pretinse bombe informaționale prin care se va dori diabolizarea mea în continuare

Alexandru Pînzari, ex-șef al Inspectoratului General de Poliție, ex-ministru al Apărării, a făcut noi declarații, informează OFICIAL.

„Am decis să vin cu această postare, dat fiind o situație îngrijorătoare pe care o atestă mai mulți oameni apropiați mie.

Din informațiile ce parvin, înțelegem că persoanele interesate în prelungirea termenului meu de detenție au pus la cale o nouă campanie de defăimare. Astfel, în zilele următoare, în anumite surse media vor apărea pretinse bombe informaționale prin care se va dori diabolizarea mea în continuare. Acest lucru va fi făcut pentru a pregăti opinia publică de prelungirea cu încă 30 de zile a termenului de detenție în cazul meu”, a declarat el, într-o postare pe Facebook.

Dat fiind această situație, ex-ministrul a venit cu un apel către opnia publică să nu se lase manipulată de campanii media dirijate din umbră de persoane cu interese obscure.

„De asemenea, fac apel către jurnaliști și instituții media să nu admită atragerea lor în jocuri murdare care nu au nimic în comun cu informarea corectă a publicului larg.

Reiterez și pe această cale poziția expusă anterior – sunt nevinovat, iar dosarul meu e unul cusut cu ață albă. Sunt sigur că mai devreme sau mai târziu adevărul va triumfa, iar persoanele care stau în spatele instrumentării acestui dosar vor fi pedepsite conform legii”, a conchis Pînzari.

 

Cristina Gurez

Share