Pentru alegerile locale noi și cele parțiale vor fi deschise 13 secții de votare

Pentru alegerile locale noi și cele parțiale vor fi deschise 13 secții de votare

În cele 9 localități, unde pe 19 mai 2024 vor avea loc alegeri locale noi și parțiale, vor fi deschise 13 secții de votare.

Cele mai multe secții de votare vor fi deschise în localitatea Cealîc, raionul Taraclia, 3 la număr.

Totodată, câte două secții de votare vor fi deschise în localitățile Tîrnova, raionul Dondușeni și Bucovăț, raionul Strășeni.

În localitățile Sagaidac, raionul Cimișlia, Hănăsenii Noi, raionul Leova, Cairaclia și Salcia, raionul Taraclia, Cotovscoe și Chioselia Rusă, UTA Găgăuzia vor fi deschise câte o secție de votare.

Amintim că, pe data de 19 mai 2024 vor avea loc alegeri locale noi pentru o nouă componență a consiliilor locale în localitățile Cairaclia și Salcia, raionul Taraclia, Chioselia Rusă și Cotovscoe din UTA Găgăuzia, dar și pentru alegerea primarului în comuna Tîrnova, raionul Dondușeni, orașul Bucovăț, raionul Strășeni, satul Sagaidac, raionul Cimișlia și comuna Hănăsenii Noi, raionul Leova

Totodată, în aceeași zi, vor avea loc alegeri parțiale pentru funcția de primar în localitățile Chioselia Rusă și Cotovscoe din UTA Găgăuzia, precum și alegeri parțiale pentru o nouă componență a consiliului local al comunei Cealîc, raionul Taraclia.

Mai multe informații despre alegerile locale noi și parțiale din 19 mai 2024 puteți vedea pe pagina web oficială a Comisiei www.cec.md, rubrica „Alegeri locale noi 19.05.24”.

Share