PDM: Sondajele sunt bune, dar iată ceea ce spun oamenii în teritoriu este cu mult mai important pentru noi

PDM: Sondajele sunt bune, dar iată ceea ce spun oamenii în teritoriu este cu mult mai important pentru noi

„Sondajele sunt bune, dar iată ceea ce spun oamenii în teritoriu este cu mult mai important pentru noi” – a declarat Alexandru Jizdan, secretarul general al Partidului Democrat din Moldova (PDM), informează OFICIAL.

Democratul a subliniat că, cifrele din sondaje mereu au poziționat partidele „în funcție de interesul celor care stau în spatele comenzii, iar pentru noi nu este cel mai bun indicator.”

„Tocmai de asta, am ales să ne convingem de susținerea cetățenilor prin comunicarea cu ei, sau din contra, să vedem care sunt motivele care îi fac să voteze concurenții.

„Localitățile noastre au beneficiat de proiecte importante în perioada guvernării PDM, nu putem să nu menționăm despre asta. Reprezentanții partidului din raion mereu s-au implicat în problemele noastre, pentru că așa a fost directiva întregii echipe. Ne dorim continuarea acestor procese, care din păcate stau pe loc pentru că cei care vin să guverneze țara se încăpățânează și uită că dacă un obiectiv este focusat pe nevoia omului și îmbunătățirea vieții lui, nu contează cine a venit cu inițiativa. Noi vă vom susține pentru că chiar avem încredere că o să faceți ceva.”

Aceste lucruri ne-au spus astăzi oamenii din raionul Fălești, satele Catranîc și Chetriș””, a menționat Jizdan, într-o postare pe Facebook.

El a spus că despre lucrurile menționate mai sus sondajele nu vorbesc, dar „impactul se va reflecta la 11 iulie, pentru că oamenii care cred în fapte – vor alege echipa PDM”.

Cristina Gurez

Share