PDM solicită urgentarea includerii funcționarilor publici în lista de vaccinare

Președintele Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie, deputatul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Ghenadie Buza a adresat ieri un demers Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS), prin care solicită urgentarea includerii în lista de vaccinare a funcționarilor publici și persoanelor de demnitate publică (primari, președinți de raioane, vicepreședinți), informează OFICIAL.

Potrivit deputatului democrat, vaccinarea funcționarilor publici din Administrația Publică Locală (APL) de nivel I și II este imperios necesară în actualele condiții.

„Imunizarea anti-COVID-19 rămâne unica posibilitate de a salva vieți omenești și, în caz de îmbolnăvire, de a dezvolta forme mai ușoare ale bolii. Parlamentarul a menționat că mizează pe înțelegerea și responsabilitatea reprezentanților ministerului de resort, precum și pe disponibilitatea persoanelor de a se vaccina, ținând cont de prezența fizică a unei cantități importante de vaccin în țară”, se arată într-un comunicat al democraților.

175784187_6196472540378245_7714770023027424226_n

Mihaela Conovali

Share