PDM lansează „cel mai ambițios și cel mai mare proiect de infrastructură”

PDM lansează „cel mai ambițios și cel mai mare proiect de infrastructură”

Partidul Democrat din Moldova (PDM) lansează un program în premieră în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, după ședința săptămânală a formațiunii, informează Oficial.

Vlad Plahotniuc a declarat că este vorba despre un program național, pe care-l numesc: „Drumuri bune pentru Moldova”.

„Proiectul respectiv este mai mult decât o inițiativă legislativă, este o promisiune pe care noi am făcut-o cetățenilor. Încă de anul trecut, noi am anunțat că planificăm un proiect fără precedent și anume drumuri bune pentru fiecare sat. Am invitat astăzi, la ședința săptămânală a PDM, colegii noștri din Guvern, ca să ne anunțe etapa la care se află acest proiect și să discutăm și despre suportul politic necesar acestui proiect. Este cel mai ambițios și cel mai mare proiect de infrastructură sau de îmbunătățire a infrastructurii în țară de la Independență până în prezent. Este un proiect foarte complicat care necesită un suport masiv a partidului. Vă asigur că PDM și coaliția de guvernare are toată capacitatea și determinarea să ducă acest proiect la un bun sfârșit”, a precizat democratul.

Vlad Plahotniuc a menționat că în jur de 1200 de km de drumuri vor fi reparate sau construite în cadrul acestui program. „Și acesta este doar începutul, pentru că noi panificăm să extindem acest proiect și anii următori, pentru a lărgi și mai mult rețeaua de drumuri bune pentru satele Moldovei. Anul acesta noi vom face drumuri bune în fiecare sat, iar anul viitor ne vom extinde și pe drumurile centrale raionale. Declar cu toată responsabilitatea că noi vom face drumuri în fiecare sat, indiferent de culoarea politică a primarului din localitate, fiindcă guvernarea actuală lucrează pentru toți cetățenii indiferente de opțiunea politică”, a mai spus Plahotniuc.

Mihaela Rotari

Share