PDM îndeamnă membrii CSS să boicoteze ședința de mâine

PDM îndeamnă membrii CSS să boicoteze ședința de mâine

Partidul Democrat din Moldova (PDM) recomandă membrilor Guvernului și Parlamentului, reprezentanți ai Consiliului Suprem de Securitate (CSS), să nu participe la ședința anunțată pentru mâine, 07 martie, de către șeful statului, informează Oficial.

În cadrul briefingului săptămânal, liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a declarat că au luat această decizie din mai multe considerente.

„Din nou, Președintele Dodon aruncă în presă detalii despre agenda ședinței acestui Consiliu și uită să le comunice detalii despre agendă participanților. Mai mult, constatăm că ședința a fost numită într-o zi când se cunoștea că primele persoane în stat nu sunt disponibile și nu sunt în țară. Având în vedere că agenda ședinței, în primul rând, conține subiecte care nu sunt de competența acestui forum, că această agendă nu a fost comunicată participanților la acest Consiliu și că a fost numită într-o zi fără coordonare – pentru a fi prezenți, am luat decizia să recomandăm membrilor Guvernului și Parlamentului să nu participe la acest forum și să solicite Președintelui să convoace acest Consiliu, luând în considerare cele aspectele enumerate mai sus”, a adăugat democratul.

Doina Secrieru

Share