PDM: Guvernarea nu știe cum să distragă atenția de la eșecurile care se adună și oferă show-uri

PDM: Guvernarea nu știe cum să distragă atenția de la eșecurile care se adună și oferă show-uri

Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM) a părăsit ședința Parlamentului, însă își continuă activitatea la biroul fracțiunii. Despre aceasta a anunțat deputatul Pavel Filip, liderul partidului, într-o conferință de presă, informează OFICIAL.

Pavel Filip a subliniat că nu e vorba de o tentativă de a fugi, or ei se vor afla în continuare în clădirea Legislativului.

Totodată, democratul a venit cu unele „clarificări” privind situația actuală. „Tot ce se întâmplă în ultima perioadă, acțiunile guvernării, sunt o răfuială politică și nu are nimic în comun cu statul de drept. Acestea demonstrează că ne-am întors în anul ‘37, când partidul de guvernare a pornit o campanie de represiune și execuție a tuturor celor care se opuneau regimului”, a spus el.

Pavel Filip a mai spus că dosarele apropiaților de la putere sunt clasate, iar ale celorlalți sunt făcute în doar o lună. „Guvernarea și-a băgat adânc ghiarele în justiția din Republica Moldova”, a subliniat el.

Parlamentarul a mai spus că, guvernarea nu știe cum să distragă atenția de la eșecurile care se adună, astfel oferă show-uri cu rețineri și dosare. „Credeți că dacă împărțiți instituțiile de drept și meșteriți câteva dosare oamenii vor uita că nu ați făcut nimic în 3 luni?!”, a spus Filip, făcându-le recomandarea să mai meargă prin sate.

„Nu aveți nici o viziune, nu aveți oameni și nu știți cum să faceți ceva, știți doar să atacați oponenții politici”, a spus liderul PDM.

De asemenea, democratul a subliniat că toate intimidările făcute asupra PDM unește și mai mult partidul. „PDM rămâne o echipă unită și aceste acțiuni ne fac și mai puternici și o vom demonstra printr-un scor bun în alegeri. Facem apel către membrii noștri – PDM rămâne a fi o forță puternică”, a subliniat Filip.

Liderul PDM a lansat un apel și în adresa partenerilor externi, îndemnându-i să nu închidă ochii la ceea ce se întâmplă în Republica Moldova.

Cristina Gurez

Share