PDM: Facem apel la evitarea unor declarații tari, care ar putea demotiva electoratul pro-european

PDM: Facem apel la evitarea unor declarații tari, care ar putea demotiva electoratul pro-european

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a luat act de modul eronat în care candidatul Maia Sandu a perceput retragerea lui Marian Lupu din competiția electorală, potrivit unui comunicat de presă.

PDM consideră că este o reacție emotivă și inadecvată, care transmite un mesaj agresiv electoratului PDM și îl bulversează. „Ne exprimăm speranța că electoratul nostru va trata cu înțelegere acest moment și va vota duminică în favoarea continuării parcursului european al Republicii Moldova”, mai spun democrații.

PDM face apel „la responsabilitate și maturitate politică, la echilibru, la evitarea unor declarații tari, care ar putea demotiva electoratul pro-european”.

„Șansa victoriei curentului pro-european în fața pericolului reprezentat de o alternativă aventuroasă pentru Republica Moldova este ca toate forțele responsabile să susțină transparent aceasta cauză. Acestea nu trebuie să pice în capcana de a căuta înțelesuri ascunse acolo unde ele nu există. Solidaritatea pro-europeană trebuie să se manifeste dincolo de diferențele ideologice dintre partide, dincolo de simpatii sau antipatii personale”, a mai spus PDM.

Doina Secrieru

Share