PDM este susținut pe deplin de familia Social-Democrată a Europei

PDM este susținut pe deplin de familia Social-Democrată a Europei

Partidul Democrat din Moldova(PDM) este susținut pe deplin de Partidul Socialiștilor Europeni (PES). Declarații în acest sens au fost făcute de către Preşedintele PES,  Sergei Stanishev.
“Acest an este unul important pentru Republica Moldova. Pe 30 noiembrie veţi avea alegeri parlamentare. Şi ele vor fi cruciale pentru viitorul ţării, pentru viitorul dumneavoastră. În calitate de preşedinte al Partidului Socialist European, aş vrea să ofer Partidului Democrat din Moldova întreaga noastră susţinere politică”, a declarat politicianul.
Socialistul este convins că Partidul Democrat din Moldova are soluţii concrete pentru a duce ţara mai departe, pentru a creşte investiţiile, pentru a crea locuri de muncă, pentru a le face traiul mai bun moldovenilor.
“Ştiu că ţara dumneavoastră tinde spre relaţii mai strânse cu UE. Şi cred că, pentru a îndeplini lucrul acesta, aveţi nevoie atât de reforme politice cât, şi economice, asupra cărora Partidul Democrat are o viziune clară. Şi, desigur, pentru a îndeplini tot ceea ce este pus pe agenda dvs.: liberalizarea vizelor, dezvoltarea proiectelor importante de infrastructură regională, atragerea investiţiilor, aveţi nevoie de parteneri puternici internaţionali din UE”, a mai spus Stanishev.
El a afirmat că familia Social-Democrată a Europei este pregătită să susţină eforturile Partidului Democrat din Moldova pentru a aduce ţara dvs. mai aproape de UE în ceea ce priveşte investiţiile, cooperarea, comerţul.
“Şi eu cred că cei mai mulţi dintre cetăţenii ţării dvs. aşteaptă cu nerăbdare această alegere politică pentru că de dvs. depinde să vă creaţi un stat democratic, puternic din punct de vedere economic şi echitabil din punct de vedere social”, a conchis președintele PES.
Mihaela Rotari

Share