PDCM: Alegerile din această toamnă vor di de importanță națională

PDCM: Alegerile din această toamnă vor di de importanță națională

Rezultatele scrutinului din această toamnă vor fi de importanță națională. Despre aceasta se menționează într-o rezoluție a Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), informează OFICIAL.

Potrivit formațiunii, alegerile locale sunt despre dezvoltarea localităților și a oportunităților cetățenilor de a avea trai decent în fiecare colț al țării.

„Înțelegând faptul că, alegerile locale nu ar trebui să fie predominate de mesaje politice, conștientizăm că pe ordinea de zi a regimului PAS vor fi subiectele geopolitice drept instrument de manipulare a societății și de justificare a eșecului total al guvernării în realizarea promisiunilor făcute din belșug la ultimul scrutin electoral din 2021. PAS va folosi aceste alegeri pentru a întări dictatura în țară, pentru a ne menține în regim de Stare de Urgență, pentru a înrădăcina haosul la nivel local și pentru a guverna în continuare prin minciună și fărădelege.

Aceste alegeri, fără nicio exagerare, sunt despre existența țării. Campania electorală va semăna mai mult cu un război ostil, decât cu o competiție de idei și proiecte, pentru că guvernanții nu au idei și proiecte – ei vor doar putere”, a mai spus PDCM.

În rezoluție mai este menționat că, echipa Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei merge în aceste alegeri împreună cu toți alegătorii pentru a scăpa Moldova de incompetență și indecență, de corupție și sărăcie: „Mergem să scăpăm Moldovă de tirania Maiei Sandu și a incompetenței PAS”.

Share