PCRM și „ȘOR”, la Guvern: Trebuie să obținem anticipate

PCRM și „ȘOR”, la Guvern: Trebuie să obținem anticipate

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) și Partidul „ȘOR” au desfășurat un protest în fața Guvernului, informează OFICIAL.

Protestatarii au analizat activitatea PAS în ultimul an.

Liderul PCRM, Vladimir Voronin a subliniat că „în Republica Moldova nu există nici o guvernare”.

„Toți miniștrii actuali sunt incompetenți și nu știu cu ce să se ocupe. Scriu doar scrisori pentru ca prietenii de peste hotare să le trimită bani. A trecut un an și nu că s-a rezolvat ceva, dar lucrurile s-au înrăutățit”, a spus Vladimir Voronin.

Deputatul comunist, Oleg Reidman a declarat că majoritatea cetățenilor nu vede nimic din „vremurile bune” promise.

„Această guvernare nu va duce la nimic bun, de aceea trebuie să obținem demisia ei și alegeri anticipate”, a subliniat el.

Deputatul Partidului „ȘOR”, Vadim Fotescu, a spus că, în ultimul an, de când PAS a câștigat puterea absolută, implicit în actuala sesiune parlamentară, viața în Republica Moldova a devenit una de coșmar. Pe lângă prețurile la precedent pentru toate produsele și serviciile, justiția este unul dintre domeniile care au avut cel mai mult de suferit din cauza guvernării incompetente, a mai menționat deputatul, referindu-se la cazul colegei sale Marina Tauber, care, nejustificat, a fost plasată în arest preventiv pentru 30 de zile, în Penitenciarul nr. 13 din Chișinău.

„Anume justiția și sistemul de drept au devenit astăzi cel mai vulnerabil punct al Republicii Moldova”, a remarcat deputatul.

Share