PCRM întreprinde acțiuni împotriva unionismului. Iată ce a decis!

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) desfășoară, în prezent, pe întreg teritoriul țării, plenarele activurilor organizațiilor teritoriale, informează Oficial.

Potrivit PCRM, la data de 17 și 18 martie curent au avut loc plenarele cu participarea activiștilor din municipiul Chișinău, dar și din raioanele: Anenii Noi, Briceni, Căușeni, Soroca, Călărași, Strășeni.

„Au fost luate în considerare sarcinile stabilite prin Rezoluția V a Plenului Comitetului Central al PCRM pe tema „Unionismul este o amenințare la adresa statalității Moldovei”. Prin decizia plenului, au fost create Comitetele raionale pentru protecția independenței și consolidarea statalității RM, dar și s-a anunțat că – aceste Comitete sunt deschise pentru toți susținătorii independenței și consolidării statalității Moldovei, indiferent de opiniile lor politice. De asemenea, în cadrul acestor plenare s-a discutat și situația social-politică actuală din țară, pregătirile pentru viitoarele alegeri. PCRM, ca principală forță politică de opoziție în țară, are o responsabilitate specială pentru viitorul Republicii Moldova. Astfel, PCRM trebuie să acționeze pentru a consolida toate forțele sănătoase ale unei societăți multinaționale, în numele păstrării statalității Republicii Moldova”, se spune într-un comunicat de presă.

Doina Secrieru

Share