Pavel Voicu: Efectivul MAI a reușit să pună umărul la soluționarea în mare parte a impedimentelor apărute în activitate

Pavel Voicu: Efectivul MAI a reușit să pună umărul la soluționarea în mare parte a impedimentelor apărute în activitate

„Talentul câștigă jocuri, iar munca în echipă și inteligența câștigă campionate, așa spunea un super campion. Acum, la încheierea mandatului meu de ministru al afacerilor interne, vreau să vin cu un mesaj aparte de recunoștință și să transmit sincere mulțumiri întregii echipe a Ministerului Afacerilor Interne, alături de care am avut onoarea să lucrez cot la cot în ultimii doi ani” – a declarat Pavel Voicu, ex-ministru, informează OFICIAL.

El a spus că a fost o perioadă de loc ușoară pentru toți, ba chiar extrem de dificilă în care, zi de zi, trebuia să confrunte cu noi și noi provocări – pandemia, seceta, instabilitatea politică, dar mai ales imposibilitatea de a continua unele procese din cauza unui Guvern în exercițiu.

„Cu toate acestea efectivul MAI a reușit să pună umărul la soluționarea în mare parte a impedimentelor apărute în activitate, mai mult ca atât, să țină sub control și să reducă situația criminogenă, obținând la acest capitol cele mai bune rezultate din ultimii zece ani.  Rezultatele eficienței noastre pot fi exprimate prin zeci și sute de cifre din rapoarte, însă principalul indicator rămâne a fi liniștea fiecărui cetățean al țării și desigur, revenirea acasă a fiecărui angajat al Ministerului Afacerilor Interne după o zi grea de muncă”, a menționat fostul ministru.

Voicu a mulțumit colegilor pentru suport. „Sper foarte mult acest spirit de echipă, grija față de condițiile de muncă și modernizarea continuă a acestora, să fie păstrate și chiar amplificate de noul Ministru al Afacerilor Interne!”, a conchis oficialul.

Cristina Gurez

Share