Pavel Filip: În viitorul Parlament Partidul Democrat va avea un rol decisiv

Pavel Filip: În viitorul Parlament Partidul Democrat va avea un rol decisiv

Liderul democraților, Pavel Filip, comunică despre o întrevedere cu Tamas Meszerics, șeful Misiuni OSCE/ODIHR de observare a alegerilor parlamentare anticipate. Șefia Partidului Democrat din Moldova (PDM) spune că i-a declarat oficialului despre campania democraților, care – „este corectă și fără a ataca alte formațiuni politice”, a precizat Filip, informează OFICIAL.

Președintele PDM a oferit și alte detalii cu privire la discuție: „I-am comunicat dlui Meszerics că este inadmisibil ca reprezentanții PSRM să facă presiuni asupra primarilor democrați. PDM face o campanie corectă, fără a ataca alte formațiuni politice”.

La fel, democratul spune că, la întâlnirile cu oamenii reprezentanții PDM vorbesc despre realizările pe care le-a avut în perioada în care s-au aflat la guvernare și despre ceea ce vor face în continuare pentru a reporni motoarele economiei.

„Partidul Democrat din Moldova a manifestat o poziție fermă față de tentativa PCRM-PSRM de a deschide 3 secții de votare la Tighina și Corjova, localități aflate în afara controlului autorităților constituționale ale Republicii Moldova. Am adresat inclusiv un mesaj în acest sens către șeful misiunii OSCE Neukirch”, se mai arată în declarația liderului PDM.

„În viitorul Parlament Partidul Democrat va avea un rol decisiv în crearea unei majorități pro-europene şi în asigurarea parcursului european al țării noastre”, a conchis democratul.

Mihaela Conovali

Share