Pavel Filip, despre campania „Un doctor pentru tine”: Atâția oameni au beneficiat de aceste consultații gratuite

Pavel Filip, despre campania „Un doctor pentru tine”: Atâția oameni au beneficiat de aceste consultații gratuite

Fostul prim-ministru, șeful fracțiunii Partidului Democrat din Moldova (PDM) în Parlament, Pavel Filip, pe Facebook, a venit cu o reacție în urma unui anunț al noului ministru al Sănătății, Muncii și Protecției sociale, Ala Nemerenco – de a opri campania „Un doctor pentru tine”, informează OFICIAL.

„Peste 80 de mii de oameni au fost consultați gratuit până acum în cadrul campaniei #undoctorpentrutine. Este un proiect de care sunt mândru, un proiect care a fost gândit ca o soluție temporară până când vom reuși să construim în Moldova un sistem medical sănătos”, a scris Filip.

„Dacă stai în birou în Chișinău și scrii postări pe Facebook, nu construiești un sistem medical puternic și nici nu vezi cât de mari sunt problemele în satele noastre. Este un domeniu complicat, de asta am venit cu acest program de profilaxie. Închiderea lui cum va rezolva problemele care sunt? Înțeleg că nu puteți construi, dar de ce distrugeți? Atâția oameni au beneficiat de aceste consultații gratuite. Puteți să îi asigurați că de mâine se vor bucura de servicii medicale de calitate?”, a conchis Filip.

Doina Secrieru

Share