Pavel FIlip: Chiar dacă rămânem puțini, rămânem cu sufletul în acest partid

Pavel FIlip: Chiar dacă rămânem puțini, rămânem cu sufletul în acest partid

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, afirmă că tot ce se întâmplă în ultima perioadă este un atac împotriva PDM, transmite OFICIAL.

Pavel Filip s-a referit la recentele plecări ale unor deputați din fracțiune și partid.

„Din păcate, acești colegi tânjesc după principiile care au stat la baza PDM în formatul vechi. Reiterez că, PDM a intrat la guvernare din simțul responsabilității, pentru a ajuta țara și cetățenii în aceste momente. Astăzi s-a întâmplat un scenariu evident. Am auzit apelul și am văzut cum foștii colegi se alătură. Au aderat deja două structuri: Șor, organizația teritorială Miami și Tel Aviv. Tot ce se întâmplă în ultima perioadă este un atac împotriva PDM”, a spus Pavel Filip.

Totodată, liderul PDM s-a adresat colegilor din partid. „Dragi prieteni, PDM pe departe nu este doamna Ivanov și Vitiuc. PDM este constituit din mii de oameni de o calitate deosebită, care se află în teritoriu, în toată țara. Chiar dacă suntem atacați nu ne vom întoarce din drumul nostru. În vara anului trecut, când am trecut în opoziție, ne-am propus un obiectiv: Să reconstruim acest partid, să-l readucem la valorile democratice și vom duce până la capăt această misiune. Chiar dacă rămânem puțini, rămânem cu sufletul în acest partid”, a mai spus Pavel Filip.

Cristina Parfeni

Share