Pavel Filip: Acum e nevoie de oameni care știu ce trebuie de făcut și pot să facă. Așa oameni avem la PDM

Pavel Filip: Acum e nevoie de oameni care știu ce trebuie de făcut și pot să facă. Așa oameni avem la PDM

„Și Ialoveni vede MOLDOVA ALTFEL”. Despre aceasta a comunicat Pavel Filip, liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), după o întâlnire cu echipa formațiunii de la Ialoveni, informează OFICIAL.

Discuția s-a axat pe soluțiile privind scoaterea țării din blocaj.

„E nevoie de viziune și de multă muncă. În 3 ani de guvernare am început să mișcăm lucrurile înainte. 2 ani țara a stat pe loc. Acum e nevoie de oameni care știu ce trebuie de făcut și pot să facă. Așa oameni avem la PDM. Cu ei țara poate merge înainte”, a subliniat Filip.

Despre „MOLDOVA ALTFEL” Pavel Filip a vorbit și cu echipa PDM din Strășeni, raionul său de baștină.

„Am discutat Planul de țară, realizările PDM, pe care ei le cunosc foarte bine, dar și propunerile noastre. Am văzut o echipă unită, organizată, foarte puternică și consolidată. Strășeniul e pregătit de alegeri, e pregătit pentru o luptă corectă, e pregătit să muncească PENTRU FAPTE, PENTRU OAMENI, PENTRU ȚARĂ”, a menționat democratul.

Planul de țară MOLDOVA ALTFEL a fost pus în discuție și la întrevederea vicepreședintei PDM, Monica Babuc, cu echipa PDM Ocnița. „Membrii Organizației declară că sunt pregătiți pentru alegerile anticipate, deoarece au știut să muncească pentru cetățeni și despre aceasta vorbesc rezultatele înregistrate pe timpul Guvernului Filip. Ne dorim să continuăm proiectele sociale începute pentru a aduce bunăstare în casele cetățenilor noștri. Știm ce avem de făcut și știm cum să o facem. Avem voință, dorință și capacitățile necesare în acest scop. Moldova poate fi Altfel” – se spune în comunicatul democraților.

Cristina Gurez

Share