Patronii americani își netezesc pe creștet valeții moldoveni

Patronii americani își netezesc pe creștet valeții moldoveni

După ce Externele de la Chișinău au anunțat ieri despre decizia luată (de către cei care îi conduc de căpăstru dinafară) de a expulza trei diplomați ruși în calitate de gest de solidaritate cu atlantiștii aflați în război total cu Rusia, iată că a doua zi, chiar azi, Ambasada SUA din Moldova s-a și grăbit să-și laude lacheii pentru isprava făcută.

Trimișii unchiului Sam pe plaiurile moldave își dezmiardă vasalii cu fraze de genul: „Fiind solidară cu partenerii săi europeni şi internaționali, Republica Moldova a arătat cât de îngrijorată este comunitatea internațională de campania globală a Rusiei de subminare a păcii şi stabilității internaţionale, de amenințare a suveranității şi securității ţărilor din întreaga lume şi de destabilizare și discreditare a instituţiilor occidentale”. Bravo, băieți! Așa vă vrea tataia! Înainte, spre victoria definitivă a globaliștilor asupra tuturor popoarelor lumii! Asta vrea să zică, de fapt, comunicatul cu pricina.

La ce bun era nevoie oare ca americanii să-și laude subalternii într-un mod atât de fățiș, s-ar întreba unii. E simplu de tot. Acesta  e felul în care respectivii își marchează teritoriul aflat sub controlul lor. Așa își trec în revistă ciracii. Așa le arată tuturora: ”Alegeți, dragii noștri! Ori cu ei, cu rușii, ori cu noi, cu americanii. Tertium non datur!”. Altminteri nu mai pupați nici pomenile noastre financiare, nici ”luminoasa perspectivă europeană”, care, de fapt, e tot o cacealma de-a noastră, americănească.

Iar ucenicii sârguincioși ai imperialismului american reacționează prompt, exact la fel cum reacționau pe vremuri țările-satelit ale ”democrațiilor populare” la ”indicațiile prețioase” ale Moscovei. Păi nu spunea bine acel călugăr român despre vremurile post-comuniste, că singurul lucru care s-a schimbat e că s-a mutat Kremlinul de la Moscova la Washington?!

Încheiem pe un ton festiv.

Trăiască rolul conducător al noului partid comunist, al noului Komintern, aciuat în spatele administrației SUA, dominate de neotroțkiști, numiți mai nou și neoconi.  După cum se vede treaba, bietul Trump n-a mai reușit să preia puterea din mâinile șoimilor războinici.

Treaba asta miroase urât de tot. E ca un fel de tir de artilerie înainte de atac.

sursa: flux.md

Share