PAS va merge singur la anticipate: Noi am avut experiența a două blocuri

PAS va merge singur la anticipate: Noi am avut experiența a două blocuri

Președintele interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS), Igor Grosu a declarat că formațiunea nu va merge într-un bloc la alegerile parlamentare anticipate, informează OFICIAL.

„Noi am discutat lucrul acesta cu partenerii din Parlament și cu cei din opoziția extraparlamentară și le-am spus foarte bine: spre exemplu, pentru unioniști – ar fi bine ca unioniștii să se grupeze într-un pol. PAS, cel mai probabil, în opinia mea, va merge singur la aceste alegeri anticipate”, a declarat Igor Grosu, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”, de la TV8.

Totodată, el a menționat că PAS va merge cu mesajul pro-european. „Noi am avut experiența a două blocuri și, din prisma acestor experiențe și a ultimelor alegeri, consider că e bine să ne concentrăm eforturile în două părți: pe de o parte – cei care pledează mai activ, mai pronunțat pentru apropierea cu România, vorbesc de unioniști – e bine să se regrupeze. Pe de altă parte – noi vom merge cu mesajul nostru pro-european. Nu avem divergențe cu unioniștii, dar din punct de vedere al campaniei electorale, eu cred că mai bine ar fi așa, să ne ajutăm reciproc în cadrul campaniei”, a precizat Grosu, pentru sursa citată.

Cristina Jicol

Share