PAS și-a constituit Organizația de Seniori: Va fi condusă de…

PAS și-a constituit Organizația de Seniori: Va fi condusă de…

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și-a constituit Organizația de Seniori, informează Oficial.

Potrivit unui comunicat de presă, la Congres au participat 106 delegați, care au votat pentru constituirea Organizației de Seniori și au ales conducerea acesteia.

„Cu o majoritate de 55 de voturi, Galina Dragan a fost aleasă în funcția de Președinte al Organizației de Seniori a PAS. Biroul Permanent Național al Organizației va fi reprezentat de: Nina Gladun, Ion Ciutac,  Anatol Perju, Ștefan Tiron, Mihai Radu, Ion Bândiu, Nicolae Plămădeală, Constantin Dadu, Gheorghe Gaibu”, se spune în comunicat.

De menționat că, conducerea Organizației PAS Seniori a fost aleasă pentru un mandat de un an.

„Perioadă în care își propune să dezvolte și să consolideze structura organizației, să promoveze valorile și principiile partidului, să evidențieze și să sprijine interesele cetățenilor vârstnici, să se angajeze activ în acțiunile și activitățile desfășurate de PAS. Apreciem, cu multă considerație, experiența de viață, cunoștințele temeinice, spiritul civic, înțelepciunea și devotamentul pentru valori de care dau dovadă colegii din PAS Seniori. Le urăm mult succes în continuare tuturor membrilor Organizației PAS Seniori. Ne exprimăm toată încrederea în potențialul major de activism și energie de care dau dovadă. Suntem siguri că spiritul de inițiativă și capacitatea combativă pe care o probează vor rezulta într-o mai bună mobilizare și consolidare a întregii comunități pentru sprijinirea și promovarea idealurilor unei societăți prospere și demne”, se mai spune în comunicat.

Doina Secrieru

Share