PAS: Se încheie campania electorală. O campanie dificilă, însă plină de speranțe

PAS: Se încheie campania electorală. O campanie dificilă, însă plină de speranțe

„Azi se încheie campania electorală. O campanie dificilă, însă plină de speranțe. Speranțe că de data aceasta vom reuși să alungăm definitiv hoții de la guvernare”. Declarația aparține liderului interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), candidat la următoarele alegeri, informează OFICIAL.

„Haideți să facem așa ca luni să fie o zi de mândrie și nu de regrete. Duminică este ziua în care ne decidem viitorul. Alegerea este simplă – oameni cinstiți sau hoți în fruntea țării”, a adăugat Grosu.

Natalia Gavriliță, candidat PAS în cadrul scrutinului din 11 iulie, spune că partidul de pe listele căruia candidează își asumă să pornească o reformă veritabilă a justiției.

„Suntem gata ca din primele zile să modificăm Constituția pentru a confisca averile demnitarilor și pentru a exclude imunitatea deputaților pentru acte de corupție”, a spus Gavriliță.

Un alt candidat PAS la parlamentare, Vasile Grădinaru, a spus că, cu votul de duminică cetățenii au posibilitatea de a schimba Chișinăul și întreaga țară. „Stă în puterea noastră, în puterea votului. Nicio șmecherie nu trebuie să le dea posibilitatea să mai rămână o zi la guvernare”, a conchis Grădinaru.

Mihaela Conovali

Share