PAS: Recunoaștem că am comis o greșeală că nu am cerut amânarea alegerilor

PAS: Recunoaștem că am comis o greșeală că nu am cerut amânarea alegerilor

Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), printr-un comunicat de presă, anunță că rezultatele alegerilor parlamentare noi din Hâncești nu contează – „pentru că nu au fost obținute în condiții normale și nu sunt obiective”, adaugă PAS, informează OFICIAL.

„Dacă eram la guvernare, am fi amânat aceste alegeri. Recunoaștem că am comis o greșeală că nu am cerut amânarea alegerilor, chiar dacă e clar că autoritățile nu ar fi ținut cont de părerea noastră”, se mai arată în același comunicat.

„Nu vom contesta însă rezultatele pentru că acum nu contează acest mandat, acum contează cum țara va face față acestei crize fără precedent. Despre rezultate și oportunitatea acestui scrutin vom vorbi după criză. Tot atunci, după criză, vom analiza informațiile și argumentele autorităților de a nu amâna alegerile”, adaugă Partidul.

De menționat că, alegerile parlamentare noi din Hâncești au fost câștigate de candidatul socialiștilor Ștefan Gațcan. Pe când Olesea Stamate s-a poziționat pe locul II.

Mihaela Conovali

Share