PAS rămâne fără 68 de membri. „Ne-am ales cu cele mai negre și grele vremuri”

PAS rămâne fără 68 de membri. „Ne-am ales cu cele mai negre și grele vremuri”

68 de membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au semnat o declarație prin care anunță despre încetarea calității de membri de partid și despre lichidarea Organizațiilor Locale ale PAS din satele Pepeni, Alexăndreni, Drăgănești, Bilicenii Noi, Cubolta și Chișcăreni, raionul Sângerei, informează OFICIAL.

În declarație, semnatarii critică activitatea și comportamentul deputatului Gheorghe Ichim, care ar fi coordonat schimbarea mai multor șefi de instituții din raionul Sângerei.

„Am muncit cu toții în toate cele 3 campanii electorale – Locală-2019, Prezidențială-2020 și Parlamentară-2021 pentru schimbare și vremuri bune pentru oameni, alături de dna Maia SANDU, cel mai credibil și respectat politician din Moldova, dar suntem total dezamăgiți de acțiunile populiste și antisociale ale Guvernului Gavriliță, și de creșterea galopantă a prețurilor la carburanți, energie electrică și la toate produsele alimentare si de uz casnic” – mai spun ei.

De asemenea, semnatarii menționează că au muncit pentru „Vremuri bune”.

„Și am promis la oameni pensii și salarii decente, promovarea în funcții în bază de concurs, meritocrație și competență, colaborare și comunicare civilizată și europeană cu autoritățile locale și raionale, deschidere și transparență totală în actul guvernării… dar ne-am ales cu cele mai NEGRE ȘI GRELE VREMURI din istoria țărișoarei noastre, Moldova !!!

Rămânem alături numai de Președinta Noastră – MAIA SANDU!” – subliniază ei, precizând că declarația și lista semnatarilor a fost transmisă Secretariatului PAS.

Share