PAS: Organizația Teritorială Hâncești susține candidatura Olesei Stamate

PAS: Organizația Teritorială Hâncești susține candidatura Olesei Stamate

Organizația Teritorială a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Hâncești susține candidatura Olesei Stamate. Aceasta se menționează într-un comunicat de presă al PAS cu referire la alegerile parlamentare noi din circumscripția 38, Hâncești, informează OFICIAL.

„Ceea ce a fost vehiculat nu reprezintă poziția Organizației Teritoriale Hâncești, ci a organizației locale din orașul Hâncești (una dintre cele 30 de organizații locale ale PAS din raionul Hâncești). Organizația Teritorială Hâncești PAS susține candidatura doamnei Olesea Stamate pentru funcția de deputat. Dincolo de asta, conform Statutului PAS (art.58 lit.c) din Statutul PAS), decizia cu privire la desemnarea candidatului pentru alegerile parlamentare este competența exclusivă a Consiliului Politic Național PAS”, comunică partidul.

Totodată, se menționează că, la data de 18 ianuarie curent, Consiliul Politic Național PAS a decis cu un vot covârșitor (91 pro, 3 abțineri și 0 voturi împotrivă) susținerea candidaturii Olesei Stamate la funcția de deputat în circumscripția Hâncești.

„Comportamentul unor membri PAS care nu respectă decizia Consiliului Politic Național PAS va fi analizat la ședințele forurilor statutare ale partidului, care vor lua decizia potrivită. Oamenii din Hâncești o susțin pe Olesea Stamate și ne-au oferit astăzi toate cele 500 de semnături necesare pentru înregistrarea doamnei Stamate în calitate de concurent electoral”, se menționează într-un comunicat emis de PAS.

Mihaela Conovali

Share