PAS din CMC cere reevaluarea tuturor proiectelor depuse la Bugetul Civil 2022

PAS din CMC cere reevaluarea tuturor proiectelor depuse la Bugetul Civil 2022

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din cadrul Consiliului Municipal Chișinău (CMC) solicită o reevaluare a tuturor proiectelor depuse la Bugetul Civil 2022, cu respectarea mai multor norme. Despre aceasta a anunțat Dumitru Ivanov, consilier municipal al PAS, în cadrul unei conferințe de presă, transmite OFICIAL.

„Solicităm o reevaluare a tuturor proiectelor depuse în anul 2022, cu respectarea procedurilor de transparență, accesului societății civile și a cetățenilor la ședințele comisiilor de evaluare și anunțarea tuturor participanților despre ajustările pe care trebuie să le facă pentru ca proiectele lor să treacă în etapa de votare.

De altfel, iese că ele sunt proiecte mimate și putem spune că se dorește ca să se câștige anumite proiecte de interes pentru anumiți factori de decizie din primărie”, a declarat Dumitru Ivanov.

Totodată, fracțiunea a solicitat ca, cele trei milioane din bugetul municipal, care nu au fost valorificate în anii precedenți, să fie incluse în programul de Buget Civil actual.

Doina Buruiană

Share