PAS a organizat un flashmob: E o mare bătaie de joc din partea procurorului general față de acest popor

PAS a organizat un flashmob: E o mare bătaie de joc din partea procurorului general față de acest popor

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), astăzi, a organizat un flashmob la Procuratura Generală (PG), informează OFICIAL.

Potrivit reprezentanților PAS, acțiunea a fost organizată în semn de protest față de decizia Procuraturii de neîncepere a urmăririi penale în cazul înregistrărilor video în care Igor Dodon ar fi primit de la fostul lider PDM o pungă, în care se prezumă că ar fi fost bani.

Lidera partidului, Maia Sandu a declarat: „Asta înseamnă o mare bătaie de joc din partea Procurorului General față de acest popor. Sunt bani transmiși de Plahotniuc lui Dodon, este mai mult decât lenea Procuraturii. Sunt influențe politice aici”.

Amintim că, Procuratura Anticorupție a declarat că, în rezultatul examinării materialelor acumulate în cadrul procesului penal, s-a dispus neînceperea urmăririi penale pe motiv că faptele persoanelor vizate în înregistrări nu întrunesc elementele vreunei infracțiuni. „În cadrul procesului penal nu a fost posibil de stabilit conținutul sacoșei, precum și subiectul ce a realizat înregistrarea, fapt determinant pentru urmărirea penală și înaintarea vreunei acuzații penale” – precizează sursa.

Mihaela Conovali

Share