Partidul Șor va decide duminică cine va fi candidatul la funcția de primar al capitalei

Partidul Șor va decide duminică cine va fi candidatul la funcția de primar al capitalei

Urmare a apariției în mass-media a informației că Ilan Șor ar putea candida la funcția de Primar general al municipiului Chișinău, Primarul de Orhei a venit cu un comentariu oficial.

În particular, Ilan Șor a menționat că numele său în calitate de posibil candidat la funcția de Primar al capitalei a mai vehiculat în presă și anterior. De asemenea, o mare parte a chișinăuienilor au venit cu această inițiativă în cadrul întrevederilor. În acest sens, Președintele Partidului „Șor” a menționtat că este obligat să ducă reformele în Orhei până la capăt.

„Nu voi ascunde, sunt flatat de o asemenea încredere. Mai mult, știu foarte bine ce și cum trebuie să fac pentru a îmbunătăți situația Chișinăului și a locuitorilor săi. Doar că am responsabilități față de Orhei și locuitorii acestui oraș! Nu pot să renunț la ei. Anume prin faptul că ținem toate promisiunile făcute, până la ultima virgulă, ne și deosebim de actuala clasa politică din Moldova! Sunt devotat orheienilor și le voi servi lor! Din acest motiv voi rămâne la Orhei și voi continua să transform acest oraș în cel mai modern oraș din țară”, a menționat el.

În același timp, conform declarației oficiale, Partidul „Șor” nu exclude participarea sa la alegerile anticipate. În acest sens, Consiliul Politic al organizației va fi convocat duminică viitoare, unde vor fi luate deciziile corespunzătoare atât pentru participarea la alegeri, cât și pentru desemnarea candidatului din partea formațiunii politice.

„În același timp, nu putem lăsa Chișinăul în situația dezastruoasă, în care se află astăzi. Prin urmare, în această Duminică, în cadrul Consiliului Politic al Partidului vom lua decizia dacă vom participa la alegerile locale și, în cazul deciziei pozitive, vom desemna candidatul, inclusiv la funcția de primar general al capitalei. Echipa noastră dispune de experiență unică în conducerea orașului Orhei și, prin urmare, va fi capabilă să soluționeze și problemele de la Chișinău. Sunt sigur că, chiar și în anul alocat, candidatul nostru, bazându-se pe echipă și pe experiență, va fi capabil să realizeze o schimbare radicală a situației din Chișinău spre bine.”, a declarat Președintele Partidului Politic „Șor”.

Mihaela Rotari

Share